6 mars 2010

Utmaning

Vårt quiltgille har varje år en utmaning som varje medlem ska göra, alltid med olika tema och i år så fick alla en förpackning med lite material (tyg, knappar, spets.....) som man får använda efter eget tycke och smak, sy något stort eller något smått, fritt upp för alla att göra det de känner för, men kravet är att allt som finns i förpackningen skall vara med i projektet

Our quiltgroup have a challenge every year and this year each member got a package with some materials (fabrics, buttons, lace.....) to use in their project, the theme is free and the only request is that the contents in the package will be used Jag hade lovat mej själv att NEJ det skall inte bli en väska denna gång!!!!!!! Ha.......vad tror ni att jag syr........en väska I ALLAFALL!!!!!! Kanske det där med att lära en gammal hund sitta...???!!! Nåväl det är den påbörjade väskan ni ser på bilden ovan och roligt har jag när jag totar ihop den så jag ska väl inte gnälla destu mera, men det känns som om jag hamnat i ett spår och inte kommer ur det.
Vi har alltid en utställning som avslutning när utmaningarna är färdiga och mitt syprojekt kommer att vara lätt att plocka med i år.
Ha ett fint veckoslut!!!!!!


I pormised my self that I won´t sew a bag this time!!!!!!! Well, well.........as you see above it will become a bag anyway......I´m hopeless.
A nice weekend to you all!!!!!!

8 kommentarer:

 1. Du milde tid!! Vilken fin utmaningsväska! Gissa vem som får panik här...har faktiskt tänkt i samma banor som dig om utmaningen, ha,ha...Nåja, har nu 2v. ledigt så man vet ju aldrig, kanske jag får min utmaning ur påsen iaf! Ha det så bra!!

  SvaraRadera
 2. Men oj så fin väska detta kommer att bli! Väntar på att se den färdig.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. Att blir en väska till gör inget. För du syr så fina och personliga väskor. Jag älskar dem.
  Önskar dej en mysig lördagskväll.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 4. De veskene dine er bare så flotte!
  Ha en fin kveld!

  Randi

  SvaraRadera
 5. Haha, den bara ville bli! Tänk att man kan vara bestämd på att inte göra en sak, men materialet liksom går sin egen väg. Den är som vanligt jättesnygg!

  SvaraRadera
 6. Denne vesken kommer til å bli kjempefin! Tror den har bedt om å bli sydd av deg. Synes du lager utrolig fine vesker, og med stor variasjon!

  SvaraRadera
 7. fin fasong på vesken som vanlig, er forresten ferdig med den jeg kjøpte mønster på
  Vil diu se ? http://ritashandarbeid.blogspot.com/2010/03/endelig-en-veske-igjen.html

  SvaraRadera