18 dec. 2011

En ny vän.......

.......har flyttat in hos mej, en vän som jag trånat efter länge.......och äntligen är den här En Coverstich-maskin som syr med en, två eller tre nålar, många möjligheter alltså.


Med den här maskinen får man perfekt avslutning på trikåplaggens fållar och urringningar och så kan man ju också sy prydnadssömmar i andra material, bara trä i vacker tråd och simsalabim så har du en snygg detalj i tex. ett quiltprojekt.


Gissa om jag är glad i min nya vän!!!!!!
Bara en vecka kvar till jul, hoppas att ni har stöket undan och kan invänta storhelgen i lugn och ro. Själv har jag läget under någorlunda koll (tror jag i allafall, kan ju ha glömt något).


Frid och fröjd åt er alla!!!!!!


8 kommentarer:

Birgitta sa...

Vad trevligt med en ny symaskin till jul. Ser riktigt roligt ut att sy på den. Jag höll på att bli alldeles frusterad när jag sydde gardiner på min gamla Huskvarna häromdagen. Sydde av 3 nålar och då var det inget tjockt tyg.
Ha en fortsatt trevlig 4-e advent.
Kram Birgitta

Smycka sa...

Den maskinen såg jättefin ut! =o)

Hantverkarglädje sa...

Nu blev jag riktigt nyfiken på din symaskin. Är det en "nästan" vanlig symaskin med raksöm siksak och knapphål också eller är det en speciell för dubbla sömmar?
Önskar dig en trevlig vecka så här inför julen.

Paula sa...

Vau! Onnea uudelle ystävyydelle. Jään odottamaan jatkoa.

Käranån sa...

Du ska ha det roligt med din nya vän och så ska du ha en riktigt God Jul!

Hantverkarglädje sa...

Tack för förklaringen om symaskin. Jag hade hoppats att det var en vanlig med fler finesser därför att jag själv snart behöver en ny. Skulle var enkelt så men det var det inte. God Jul till dig.

Smycka sa...

God Jul! =o)

Pumlans flitiga fingrar sa...

Ha en riktigt God Jul med den nya vännen!