26 jan. 2016

Och så var det rött och vitt

Väskan i rött och vitt är klar och ser ut såhär
 Traditionella "björntass" -block med sällskap av bland annat "krokband" och röda blommor 

 Väskan har två dragkedjor som möts på mitten och så har jag sytt små fyrkanter i rött tyg med vita prickar som avslutning i ändarna

Fodret är vitt bomullstyg och fickorna har en kantning i randigt tyg samt en vit bomullsspets som tyvärr syns dåligt på bilden

Den här väskan har också metallbyglar med bredden 20 cm i öppningen 

 Handtagen har fått en rand med "krokband" och så har jag sytt förhand med rött Moulinégarn ovanpå, ger lite polkagris effekt :o)

Blommorna har jag sytt fast förhand, dem har jag fått av en vän för många år sedan och nu först så kom det rätta väskprojektet mot där jag tycker att de passar som allra bäst

15 kommentarer:

Kirsti sa...

Oi, kuinka kaunis ♥

Kvilttaaja sa...

Superupea. Henki salpautuu tuota katsoessa. Ompelukoneesi on hyvä renki, mutta sinä olet todellinen welho kassien suunnittelussa. Olet maailman paras tuossa lajissa.

Immi sa...

Jättesnygg och välarbetad som vanligt. Kram Immi

Hantverkarglädje sa...

De e ju inte klokt vilka fina väskor du hittar på. Verkar som dina tankar och händer är ämnade för just detta för jag har då aldrig sett vackrare och finare väskor än dessa. Fortsätt i samma andra. Njutbart för oss andra som är hantverksintresserade att få ta en och annan titt här. Ha det gott.

Saija sa...

Onpa taas kaunis laukku! Olen käyttänyt pussukassa noita rautoja mutta kiva nähdä käytettävän laukussakin!

Trines hobby sa...

Fin ja,kjekke fasong:)

Tumlaren sa...

Håller verkligen med "Hantverkarglädje" här ovan! Jag som inte äger en handväska för att jag inte är en handväskmänniska blir faktiskt sugen på att sy mig en väska OCH börja använda den också. Det är inte dåligt! Förstår inte vad du får allt ifrån. Så små fina detaljer gör så mycket.

Bibbi sa...

Du bara roar dig medan jag vårdar min sjuka vovve... som nu har kryat på sig och matten har fått sova några nätter.

Men oj... vilken fröjd det är att titta in här och se allt det underbara du lockar fram ur tyger, trådar och vad annat du finner lämpligt att använda till dina väskor. Resultatet blir alltid helt perfekt!! Tack för att du bjuder på allt detta!
Kram

Elisabeth sa...

Ännu en fantastiskt fin väska.
Jätteläcker!

Gunilla syr och skriver sa...

Jag håller med alla tidigare inlägg, det är så roligt att titta in i din blogg och ta del av ditt skapande! Tack för att du delar med dig!

EL RINCON DE CHELO sa...

Un bolso precioso!!!!!s

Marle sa...

Ihan olen sanaton. on niin upeaa työtä jälleen. Olisi ihanaa, jos kaikki sinun tekemät laukut ja kassit olisi jossain näyttelyssä! Siitä tulisi supersuosittu. Kaikki tämänkin laukun yksityiskohdat on niin kauniita ja nuo kukatkin ovat kuin luodut tähän kassiin.

*VEKKI* sa...

Voi ihme miten upea ja miten taitavasti tehty. Miten voi joku osata!

Tilkkureppu sa...

Siitä tuli upea, niin upea laukku!
Marlen esittämä idea näyttelystä on hyvä, kaikki sinun ihanat laukut näytillä!!

Dollandesign sa...

Din väska i rött och vitt är så tilltalande i både mönster- och färgsammansättning, tycker jag.

Dollandesign