14 juli 2009

Det här..........

......hade jag inte trott om mej själv!!!!!!! Jag har lyckats med konststycket att få en "gammal" orkide´att blomma igen!!!!!!!! Fick nog titta både en och två gånger innan jag fattade att rackarn faktiskt börjat bilda knoppar, det är så olikt mej som det kan bli, så jag var tvungen att ta ett foto och blogga om det (jo, jag vet inget märkvärdigt i sej men....)Ni ska ha en fin fortsättning på veckan!
It´s stunning, my "old" orchid is blooming again!!!!! First time I´ve succeed with this!!!
Nice week to you all!

8 kommentarer:

 1. Absolutely beautiful. Congratualtions on it blooming for you.

  SvaraRadera
 2. Gratulerer! Her kommer det til å bli mange blomster, og så nydelig farge! Fortsatt god sommer!

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt! När man som minst anar det så dyker det upp knoppar :) Väldigt fin orkidée

  SvaraRadera
 4. fint med orkidèèn.Jag har haft 3 stycken,dom har dott alla 3,inte blommat igen....sa det maste vara kul att fa den att leva vidare,det ar inte latt!!!

  SvaraRadera
 5. Grattis, så vacker den är!
  Det har aldrig hänt mig heller, alla mina orkidéer tvärdör efter en månad. Men nu har jag en miniphaleanopsis som har börjat få nya blad så jag håller hoppet uppe. :)

  SvaraRadera
 6. Det var nydelig farve på orkide'en din :o) Gratulerer med blomstringen!

  SvaraRadera
 7. Javisst känner man naturens under när man får en orkide´att blomma om.Jag har flera som står och "tjurar", men en är synnerligen villig och har blommat om flera gånger. Grattis !

  Brit-Mari

  SvaraRadera
 8. Orkide´r är så himla vackra blommor och att din blommar igen är väl ändå ett bevis på att du har gröna fingrar! Min orkide´ har vissnat ner och mina s.k. gröna fingrar är lika vissna, så den får jag aldrig att blomma igen...

  SvaraRadera