13 sep. 2013

Fredagen den trettonde

Ja det har vi idag, har dock inte känt av att det skulle ligga otur i luften, hoppas att inte ni har det heller.
Idag kom Tilkkulehti som är moderföreningen FinnQuilt´s tidning till oss medlemmar och den utkommer fyra gånger i året, det här är nummer 3/2013. I detta nummer finns anmälningsblankett och info om Nordiska Quiltträffen 2014 som kommer att ta plats i Norge, närmare bestämt i Sarpsborg 30/5-1/6 2014. Jag har äran att få bjuda på tre workshops under Quiltträffen
Denna väska har ni möjlighet att komma och sy på söndag 1/6. Jag har med allt material som behövs och materialförpackning plus mönster kostar 130,- NOK (Workshop nummer 36)
Det är en axelväska ca. 20 cm hög med dragkedja
 Den här väskan kan ni sy på fredag 30/5 och den är också en axelväska som är lite större och rymligare än den beige/vinröda. Material plus mönster till denna kostar 120,- NOK (Workshop nummer 14)
 Och så ett syskrin som du kan sy på lördag 31/5. Höjden är ca.25 cm och diametern ca.20 cm
Material plus mönster till syskrinet kostar 120,- NOK. (Workshop nummer 27)

Materialpriserna till alla tre workshopen är självkostnadspris och därför så låga.
Så om du är sugen på att sy någon av dessa väskor ska du anmäla dej till Quiltträffen i Sarpsborg och till väskkurserna så kanske vi ses då.
Önskar alla ett fint veckoslut!!!!

4 kommentarer:

 1. Fredag den trettonde har det varit hela dagen idag ,allting har gått fel .Åh vilka fina väskor du gjort ,vilken energi du har ,och kul för dig att få ha dom där workshopen ,trevlig helg ,nette

  SvaraRadera
 2. Nydelige vesker alle tre. Skulle veldig gjerne ha gått på ett av dine kurs :D

  SvaraRadera
 3. Åhh... vad roligt det skulle vara att komma dit och vara med på de dagarna. Men det är inte möjligt för mig att åka iväg! Så fina väskor som ska sys där!
  Hoppas att det blir fina dagar för er alla.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Fint anonserat. Harmar mej att vi var studetfest och jag kan Inge delta.

  SvaraRadera