15 apr. 2009

Nytt på bordet

Före påsken sydde jag en tulpan-löpare att pryda bordet medDen är väldigt "luftig" då den består av ihopsydda lösa bitar
Gör sej bra på en enfärgad duk, piggar upp skulle jag våga påstå

Modellen är från en tysk tidning som jag fick låna innan påsken (kiitos Sanna lainasta oli tosi kiva malli ja lehti!) Där fanns flera varianter av inredningsdetaljer med samma tulpanmotiv


Jag valde att göra mina tulpaner i två olika färger, men det är ju upp till var och en hur man färgsätter.
Är det inte jätteirriterande med blogspot när man inte skulle få smälla in mer en fem bilder åt gången.I mitt förra inlägg där jag hade tolv bilder på raken blev det jääääättelångt mellanrum mellan de sista bilderna och jag har inte kunskap om hur man får bort de förbaskade mellanrummen, segt så in i vassen grrrr....!!!! (Junebacken var så rar och tipsade mej hur man krymper mellanrummen i sin kommentar, så nu är allt frid och fröjd. Jippiii)
This tulip table-runner is from a German magazine, it looks very nice on a larger one color tablecloth, it´s so spring, is´nt it?3 kommentarer:

 1. Så flott og vårlig. Jeg koser meg med å sy vesken i bloggen din! Ha en fortsatt fin uke!

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig duk! Piggar verkligen upp.
  Ha det gott!
  KRAM
  Lizzan

  SvaraRadera
 3. Prova att gå ner med pilarna och sedan radera så långt upp du kan. Jag fick själv tips om det och det funkade jättebra för mig!
  Härlig löpare!

  SvaraRadera