25 apr. 2009

Oj så tiden går......

..........har jobbat så mycket denna vecka att jag inte hunnit med något bloggande. Jag har sytt ganska mycket men bara i klädväg så jag har inget nytt att visa här.........men i stället har jag glädjen att kunna visa några alster som andra har åstadkommit....och de är väskor av kvadrater. Jag är såååå glad att någon har hittat inspiration att försöka sej på en sådan.....

Hello again, I have been working too much this week, so my blogging has been neglected. Haven´t any news of my own, BUT there are some bags that I want to show you made by Grethe Kornerud, Quiltoholiker, Blåbaertua and Tildasfriends. I am so glad they found inspiration to make some square-bags, just look and enjoy!!!!!!
....först visar jag väskan som Grethe Kornerud har gjort, supersnygg!!!! Hon har också satt pärlor i banden......
........och så har vi Quiltoholikers variant, jag som är svag för pasteller blev ju genast kär i denhär.....

.....nästa är en mycket välsydd och "spenstig" väska gjord av Blåbaertua, kolla in quiltningen WOW.......

..........och här har vi väskan som Tildas vänner har sytt, hon har valt att göra längre rem och hon har quiltat jättesnyggt med maskin, gå gärna in på hennes blogg och se detaljbilder av den plus att hon MASSOR med annat ögongodis där, jag rekommenderar varmt!!!
Jag hoppas kunna blogga mera inkommande vecka. Sköt om er!!!!!! Kram L.3 kommentarer:

 1. Javisst går tiden fort, svårt att hänga med. Så fina väskor det sytts av din ´beskrivning.
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 2. Hei. Flott beskrivelse, og fine bilder, måtte bare prøve å lage denne. Takk skal du ha! Bilder ligger på min blogg.

  SvaraRadera
 3. Vilka fina grejer du gör jag blir ju avundsjuk jag med vill ju göra sånt. Men tiden finns inte jag har har lärt mej att var sak har sin tid.

  SvaraRadera