22 juli 2013

Med små stapplande steg........

.........framskrider sömnaden med mitt "evighetstäcke"
 Jag har nu förberett alla Dresden Plate-blocken så att jag kan ta dem med på semesterresan om en vecka. Det blir ett passande handsömnadsprojekt att ta till, för det är ju omöjligt att vara en HEL vecka utan något att sy, är ni inte av samma åsikt??????
 Alla broderade "hjärt" träd är klara
Och nästan alla block med kvadrater är fix och färdiga.


Bara fyra dagar jobb till och då, ja då är det dags för semester och på måndag 29 juli bär det av till Sverige och Norge.
Om någon kan tipsa om ett bra övernattningsställe mellan Trollstigen och Trondheim är jag tacksam, vi har nämligen inte bokat något där i kring ännu så jag är öppen för förslag om ni har några.
Ni skall ha en riktigt fin fortsättning på veckan!!!
Kram och klem

3 kommentarer:

 1. Oh, jag ser redan att det kommer att bli något riktigt vackert! Naturligtvis måste man ha "något för händer" när man är ute och reser - annars kommer det att klia för mycket i fingrarna efter syjobb. Tar alltid med handsömnad när vi är ute och åker. Låter som en härlig semestertripp ni har framför er! Kan tyvärr inte rekommendera något boende utan lämnar det till någon som är mer bekant med området. Ha en riktigt ljuvlig semester!
  Kramisar

  SvaraRadera
 2. Nu har du nåt riktigt fint på gång det ser jag!! En hel vecka utan nåt för händerna går ju inte förstås!

  Jag är inte så uppdaterad på övernattningsställen i den delen av världen. Det är lite långt till Trollstigen... härifrån ostkusten i Sverige! Hoppas att du får nåt tips och att er resa blir fin!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ihanan näköisiä tilkkupintoja, tulee kaunista!

  SvaraRadera