23 apr. 2008

Hjärtesak.....

Har äntligen fått klart något halvfärdigt och det är dessa löpare som jag gjort i linnetyg, visst får man lite sommarkänsla med blått i kombination med hjärtan...... .....jag har applicerat hjärtan med hjälp av vliesofix för att göra det så enkelt som möjligt.......
......och så har jag sytt runt med langettsöm med symaskinen, är det inte fantastiskt vad maskinerna gör idag, man slipper sitta och sy förhand i evigheter (fast.....att brodera förhand är ju också kul) man kan sätta mera energi på andra roliga detaljer i stället.......

4 kommentarer:

 1. Hav o skärikänsla får jag av dina fina dukar. Jag tycker just den sömmen är en av dom bästa på symaskin o visst är det roligare att sätta ner arbetet på andra broderier. Ha en bra helg!!

  SvaraRadera
 2. Vilka jättesöta dukar! Jag blir så sugen på att prova lappteknink när jag ser dina alster.Får nog kolla om jagkan hitta nån bra bok och testa lite.jättefina färger var det oxå!
  Malin

  SvaraRadera
 3. Jätte fina dukar! Jag älskar hjärtan i alla former och blir verkligen sugen på att sy, sitter just nu och skriver färdigt ett skolarbete tills på måndag. Som tur är finns det en massa roliga bloggar att läsa mellan raderna.

  SvaraRadera
 4. Verkligt fina linnedukar :) Jag som älskar allt som är med hjärtan :)

  SvaraRadera