21 dec. 2014

Väskkurs

14-15 mars 2015 kommer Svenska quilt-föreningen Rikstäcket att hålla kurshelg i Luleå och jag har blivit inbjuden att dra en tvådagars väskkurs, hur kul är inte det!!!!!!! :))
 Det här är de två väskorna som vi kommer att sy under kurshelgen
 En axelväska med applikation på locket och magnetlås. Den här valde jag ut själv som ett projekt för den har varit mycket populär och är kul att sy och är i praktisk storlek 
 En handväska med valfritt broderi eller applikation på framsidan är projekt nummer två, den här modellen valde Rikstäckets representanter som var i kontakt med mej, en trevlig väska med många variationsmöjligheter
Baksidan har rutmönster vilken också kan varieras i oändlighet. Handtagen är virkade, men dem kan man även sy i tyg om man känner för det.

För att kunna delta i kursen måste man vara medlem i Rikstäcket och här är länken till Rikstäckets kursanmälan, sista anmälningsdagen är 15:e januari om jag förstått saken rätt, i senaste nummer av föreningens tidning finns mera info, Jag hoppas att det finns tillräckligt många intresserade så att kursen blir av, vore väldigt kul att träffa quilt-intresserade i grannlandet Sverige.


Ja så har vi bara ett par dagar kvar till jul, underbart med 5 dagar ledigt efter varann, blir antagligen tillbringat en del tid i syrummet också.

Önskar er en riktigt fin jul!!!!

4 kommentarer:

  1. Hieno tilaisuus ja aivan ihania laukkuja teette kurssilla!
    Vielä pitää muutamam päivä odotella joulua ja tehdä viimeisiä lahjoja loppuun:)

    Mukavaa ja Rauhallista Joulua myös sinulle!

    SvaraRadera
  2. Maravillosos bolsos, FELIZ NAVIDAD!!!! besos

    SvaraRadera