14 nov. 2015

Tammerfors

Igår var jag till Tammerfors och besökte Hantverkarmässan tillsammans med goda vänner. Gissa om det fanns mycket att se, du milde tid. Tänk att det finns så mycket kreativitet. Utbudet var mångsidigt med något för alla och envar 
 Jag shoppade ju förstås en hel del med fina tyger och nu sitter jag och "gottar" mej åt mina fynd. På bilden här ovan har jag en hel serie med tyger i svart/naturvitt. Köpte av denna serie vid mässan i Seinäjoki också och passade nu på att ta några bitar till för de är ju så läckra

 Dålig bild här tyvärr, men i verkligheten är det ett mossgrönt tyg med små rutor och det blommiga har samma gröna färg i bladen och svart botten, två tyger som är gjorda för varann

 Grått och svart

Ljuva pasteller och rosor

 Lite tillbehör måste man ju unna sej också. Metallbågar av denna modell har jag inte använt tidigare så jag får ta och klura ut ett bra mönster och tillvägagångssätt för dem, blir ju naturligtvis en väska :o)

Denna bok av Lynette Anderson kostade endast 10 € vilket pris!!!!!!!!! Det är en finsk översättning av boken. Innehåller massor med små söta projekt och broderier med hund och katt tema.

Stort tack till mitt trevliga ressällskap Paula, Sanna och Ulla samt vår eminente chaufför Juhani, det var en toppenresa!

Härlig fortsättning på veckoslutet önskar jag allesamman!!!!

9 kommentarer:

 1. Melkein itku tulee, kun katselee mitä kaikkea ihanaa olet ostanut! Mietin vielä eilen illalla, menenkö vai enkö ja fillariretki voitti. No säästyi rahat ja hauskaakin oli. Kankaiden lisäksi napit ja pöllönauha on todella herkullisia! Kirja on tuttu, paljon kaikkea suloista.

  SvaraRadera
 2. Meillä oli hyvä reissu, mukavaa seuraa.

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga tyger du valde där. Ja nog fanns där massor av frestelser. Jag var också där och önskade jag hade haft en dag till att vandra runt för där är ju så många intryck så nästan svårt att smälta. En hel serie med nya virknålar blev det bl.a. för min del då jag fann just såna som jag tycker är jätte bra.
  Roligt att snart få se vad du gör av dina svartvita tyger. Ha det gott.

  SvaraRadera
 4. Det ser ut att vara en trevlig bok det det där ,trevlig fortsättning på helgen ,nette

  SvaraRadera
 5. Härliga tyger hittade du! Och knappar och snör och inte minst boken!

  SvaraRadera
 6. Vilka underbara knappar!!!! Snygga tyger också, men knapparna......WOW!!

  SvaraRadera
 7. Jag kan nästan se för mig de väskor du kommer att göra med dina nya tyger och knappar... men bara dimbilder med lite konturer förstås! Ingen kan ju föreställa sig vd du hittar på nästa gång! Men spännande är det!!
  Jag väntar!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Mitä ihanuuksia oletkin löytänyt! Varmasti oli mukava päivä:)

  SvaraRadera